KLÄTTERRESA TILL SLOVENIEN

Klätterresa till Slovenien


7-14 oktober


Den här klätterresan riktar sig till dig som vill upptäcka ett nytt klätterområde. Fokus kommer ligga på att onsighta mycket, men såklart kommer vi även att hitta dagsprojekt och arbeta med våran klättermentalitet. Du kommer få tekniktips och support i din klättring, mental coachning och såklart hjälp att sätta upp/ta ner quickdraws när det behövs. Under resan ledklättrar vi till största delen och du bör klättra inom graderna 6a-7a och får gärna ha som fokus att testa pusha dig själv! Vi kommer att åka till klippor som ligger i Slovenien, Italien och Kroatien med klättring på olika lutningar och mellan 15-40 meter långa leder. Målet med resan är att pröva nya leder både med onsight klättring och "snabba" red points, du får coachning och får flera verktyg för att utvecklas som klättrare! Det kommer vara kul, lärorikt, utmanande och spännande!


Vi bor tillsammans på ett fint Airbnb där vi gemensamt lagar maten. På morgonen erbjuder jag yoga som uppvärmning och på eftermiddagen stretching för att på bästa sätt ta hand om kroppen under resan. Vi filmar klättringen under dagen och om du vill så nördar vi ner oss i din klättring och utvärderar dagen tillsammans. Det är också väldigt nära till havet så man kan njuta av både morgon- och kvällsdopp! 


VECKOUPPLÄGG:

Lördag: Resdag

Söndag-Måndag: Klättring

Tisdag: Vilodag

Onsdag-Fredag: Klättring

Lördag: Resdag

UTRUSTNING:

Hjälm, skor, sele, krita, cowtail. Bra om du har rep och/eller quickdraws, jag kompletterar med det som saknas.


PRIS: 
11 050kr

Inkluderar:

-4 klätterdagar med coachning

-Boende 7 nätter, lördag-lördag

-Upphämtning vid flygplats och transport till klipporna

Daniela upptäckte klättringen som 20-åring och i samma veva som hon började klättra började hon också arbeta med klättring - allt för att kunna spendera så mycket tid som möjligt med hennes passion. Hon älskar alla discipliner inom klättringen, men sportklättring ligger närmast hjärtat. Daniela har utbildat sig till auktoriserad sportinstruktör, elittränare och mental coach med fokus på klättring och har jobbat som instruktör sedan 2006. Hon har arrangerat flera klätterresor i Sverige och utomlands de senaste 6 åren och även anordnat fördjupningskurser inriktade på just mental träning och rädslor. 


Instagram: @daniela.climbing4life

Webbadress: climbing4life