BOENDE

Karintorp

Klätterlodge


Behöver du någonstanns att bo när du kommer till Bohuslän? Karin, en av våra instruktörer har köpt ett torp där hon har startat upp en liten klätterlodge. Torpet ligger fint beläget längst in vid Gullmarnfjorden, med närhet till all fin klättring i området. Det är ca 5 minuter norr om Hallinden och bara några kilometer från E6, så det är lätt att ta sig dit med buss eller egen bil. 


På Karintorp kan du antingen boka en sängplats i flerbäddsrum inne i storstugan, eller bo i egen bil eller tält. Då har du tillgång till gemensamt kök och badrum. Det går också att hyra hela lillstugan, som har eget kök och bad. Där finns en dubbelsäng, och två extramadrasser. 


Klätterlodgen kommer att öppna officiellt i början av maj, men vissa rum finnas tillgängliga redan nu. Ta gärna kontakt med Karin för uppdaterad info. 


Du kan enkelt boka boendet i samband med din kurs, och få allt på samma faktura. Kryssa då i vad du vill boka i samma formulär som du bokar din kurs. Du kan också boka genom formuläret här under, eller genom karintorp.com. Där hittar du också mer information om boendet.


Ta gärna kontakt med Karin om du har några frågor! 

Karin@vertikalverket.se // 076 0098873 // @Karinsfjelliv

Adress

Karintorp

Färlev 200

455 91 Munkedal

Priser

Boendepaket*: 450kr

Sängplats i flerbäddsrum: 330kr/natt

Bil/tält: 130kr/natt/person

2-bäddsrum i tinyhouse: 700kr/natt/rum

Frukost**: 60kr

Lunchpaket**:75kr

Lakan och handduk: 90kr


*Boendepaketet inkluderar sängplats i flerbäddsrum, frukost och lunchpaket. Ej lakanset.


**På Karintorp hjälps vi åt i köket, så i priset ingår självservering av det som finns hemma. Vanligtvis ägg, fil, müsli, frukt, overnight-oat, mackor och olika salladsgrejer. Självklart kaffe och te också! 

Bokningsformulär

 
 
 
 
Boendepaket
Sängplats i flerbäddsrum
Boende i egen bil eller tält
2-bäddsrum i tinyhouse
Frukost
Lunchpaket
Lakan & handduk
 
Nej, bara för mig
Ja, vi är fler (skriv in antal under övrigt)
 
 
Swish
Faktura